Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

trustpilot
Menu

Gardinlengder

Klassiske gardiner


Snart er våren på vei, og da er det på tide å bytte ut de tunge vintergardinene med noen nye, lekre og lette sommergardiner. Om du leter etter gardiner som er både pene å se på og praktiske, har du kommet til riktig sted.

Hos oss i Dekoria finner du et bredt utvalg av gardiner med høy kvalitet. Om du trenger gardiner til stuen, kjøkkenet eller noen av soverommene, vil du garantert finne noe her.

Vi tilbyr våre forskjellige gardintyper både i standardmål og etter dine egne mål. Dersom du bestiller gardiner på mål, betaler du bare for stoffet. Syingen koster deg ikke noe!

Du kan velge mellom mer enn 300 design, og du kan gjerne bestille gratis stoffprøver før du kjøper gardiner. Da får du se på stoffet og kjenne på kvaliteten før du bestemmer deg.
Alle våre gardiner kan vaskes i vaskemaskin.

Vi tilbyr en rekke forskjellige sommergardiner, kom og se vårt utvalg her!

 

Klassiske gardiner

Velg mellom mange forskjellige, vakre gardiner. Du får dem i ulike farger, alt fra enkle og tidløse til tøffe gardiner med fargesprakende, spreke og moteriktige farger og mønstre.

 

Gardin med maljer

Standardgardin med 8 antikk-gullmaljer.
Innvendig diameter 4 cm, utvendig diameter 6 cm, per 130 cm. Gardinen trekkes igjennom en gardinstang (medfølger ikke, men kan kjøpes separat). Det medfølgende strykebåndet gjør at du kan legge opp den nederste kanten til ønsket lengde. Lengden måles fra toppen av gardinen, ca. 2 cm over gardinstangen.

Vi vil påpeke at gardinen ikke er 100% mørkleggende, men det er en av de mest mørkleggende stoffene som er å få på markedet.

 

Gardin med stropper

Gardiner med innsydde blylodd i de nederste hjørnene. Gardinens lengde måles fra toppen av gardinstangen. Lengden du angir er inkludert stropp.

Vi gjør oppmerksom på at dersom gardinen er bredere enn 130cm, skal det brukes 2 stofflengder. Sømmen er bare så vidt synlig.

Ved gardiner som er bredere enn 130 cm tar vi hensyn til mønster/rapporter på stoffer med striper, firkanter og små mønstre (som for eksempel med Avignon og Damasco). Ved større mønstre blir det mye stoff å kaste om vi tar hensyn til mønsteret/rapporten, forhør deg eventuelt med oss om merpris.

 

Gardin med rynkebånd

Standardgardin med 70 mm rynkebånd. Det medfølgende strykebåndet gjør at du kan legge opp den nederste kanten til den ønskede lengden.
OBS: Den opplyste bredde er FØR rynking av gardinen. En gardinbredde på 130 cm forminskes til 65-100 cm etter rynking. Dersom du lar være å rynke gardinen, forminskes gardinen bare til 110 cm. Lengden måles fra undersiden av gardinstangen.

 

Gardin med løpegang - multibånd

Gardin med 5 cm løpegang og rynkebånd. De angitte gardinlengdene er uten legg på toppen (5 cm).
Til montering på gardinstang (medfølger ikke, men kan kjøpes separat).
Det medfølgende strykebåndet gjør at du kan legge opp den nederste kanten til den ønskede lengden.
Lengden måles fra toppen av gardinstangen.

 

Panelgardiner

Sett á 2 stk. panelgardiner med 5 cm løpegang. Ideell til vinduer i moderne innredde rom!
Til montering på gardinstang (medfølger ikke, men kan kjøpes separat). Det medfølgende strykebåndet gjør at du kan legge opp den nederste kanten til den ønskede lengden.
2 stk. tyngdestenger medfølger.

Lengden måles fra toppen av gardinstangen.

Dersom du har spesielle ønsker for dine panelgardiner, for eksempel at de passer til IKEA system eller de skal sys uten løpegang og/eller med borrelås, kan du bestille dem etter mål. Angi da ditt ønske i «Beskjed til produksjonen» på samme side som Bring-logoen.

 

Undergardiner – gjennomsiktig

Elegante gardiner og liftgardiner av voile, transparent tekstil. Disse gardinene finnes både som standardprodukter og kan også bestilles etter mål. De kan fås i fargene hvit og creme, med eller uten blybånd og dekorativt broderi. Våre gardiner utstråler eleganse og stil!

Voile betyr slør, og materialet er i en lett kvalitet som tillater dine undergardiner å puste og å fungere som et diskré vern mot offentligheten utenfor.

Dessuten er gardiner av voile fantastiske til å skape en sofistikert og elegant stil i ditt hjem, fordi de legger til det lille ekstra som vanlige gardiner ikke kan.

 

Cafégardiner voile

Vi har elegante gardiner og liftgardiner av voile, transparent tekstil. Disse gardinene får du både som standardprodukter, og de kan også bestilles etter mål.

 

Gardinkapper/Cafégardiner

Det er ikke alltid at vanlige gardiner passer til et rom, da er gardinkapper gjerne et godt alternativ. Gardinkapper er en enkel og stilig måte å ramme inn vinduene dine på. De henger høyt, og er dermed ikke i veien for hverken dekorering eller utsikt. Gardinkapper har estetikken til vanlige gardiner, men med et mer minimalistisk uttrykk – perfekt til deg som setter pris på de små tingene i livet.

 

Dersom du ikke finner riktige mål til ditt ønske, ta gjerne kontakt med oss!