Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

trustpilot
Menu

Heisgardiner

Heisgardiner

Heisgardiner, også kjent som liftgardiner, er en meget populær gardin. Heisgardiner kan brukes alle steder i boligen, og passer for enhver familie. En heisgardin kan fås i et utal av mønstre og farger, fra de ensfargede til de festlige og de luksøriøse. En heisgardin passer både til stue, soverom og andre rom i huset. Om man synes vanlige gardiner ikke passer inn i rommet, kan en heisgardin være et godt alternativ. Heisgardiner kan være flotte, og tilfører rommet en tekstil. Heisgardiner fås i forskjellige materialer, og i forskjellige lengder. En heisgardin kan også fremstilles etter mål, om ikke standardstørrelsene passer til vinduet.

Man kan både få transparente heisgardiner, eller en heisgardin som er lystett. En lystett heisgardin vil både holde lyset ute, men også stenge for innsyn i boligen. I soverommet vil de fleste sove mørkt, og derfor er de lystette heisgardiner mest brukt. Heisgardin med mørkleggingsfunksjon er også godt egnet til barnerom, og også til TV-stuer.

Kjøp heisgardin på nett

Heisgardiner kan både fås i butikker, men også i nettbutikk. Å kjøpe heisgardin på nett et lett, og her finnes et stort utvalg. Men et klikk kan man velge den heisgardin man liker best, og få den sendt hjem med posten.

Heisgardiner finnes med snortrekk og kjedetrekk. Heisgardines kan enten monteres i tak, eller på vegg. En flott heisgardin kan pynte opp stuen, og man kan effektivt stenge solen ute. Heisgardiner kan heises både opp ned. Heisgardiner er moderne, og pynter opp. Heisgardiner er perfekte hvor man vil hidre solen i å blende gjestene, men vil unngå å lukke alt lyset ute, da man ikke trenger å heise den helt ned.