Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

trustpilot
Menu

Putetrekk

Putetrekk

 

Hos Dekoria får du putetrekk i mange forskjellige farger, størrelser og mønstre. Du trenger ikke male et helt rom for å fornye det – nye, tøffe putetrekk kan gjøre underverker for hele rommet. Du velger selv om du ønsker å gå for noe klassisk, enkelt og delikat, en myk og romantisk stil eller kanskje ønsker du en litt røffere look? Hos oss finner du det meste! Vi har trekk til sofaputer, nakkeputer, dekorputer og mye mer.

Vi hjelper deg gjerne med å finne akkurat de putetrekk og puter du ønsker deg. Vi har for eksempel et stort utvalg av dekorasjonsputer.

Når du kjøper putetrekk hos oss kan du få matchende puter og gardiner på stua, eller hva med putetrekk som matcher sengetøyet eller gardinene på soverommet?

Soverommet

Piff opp soverommet med noen lekre puter! Hos oss kan du velge mellom mange ulike design, og du vil garantert finne noe som passer til ditt soverom.

Gjesterommet

Hva med å piffe opp gjesterommet litt med et par nye, friske putetrekk? Det skal ikke mye til for å få rommet til å se mer innbydende ut. I tillegg kan gjestene kose seg med de myke, deilige putene sine når de er på besøk hos deg.

Barnerommet

Barnerommet blir med ett mye tøffere når du får inn nye puter eller bytter putetrekk. Kanskje har de gamle begynt å bli slitt, eller har de etter hvert blitt så skitne at de ikke lengre kan vaskes rene? Da er det heldigvis enkelt å bytte trekkene, innholdet eller hele putene. Vi tilbyr rimelige produkter slik at du skal kunne velge det som passer deg best. Barn sliter ut sitteputer og sofaputer fortere enn voksne, og det er da greit å vite at man ikke trenger å tømme sparekontoen bare for å fornye litt på barnerommet.

Ungdomsrommet

Ungdomsrommet kan få sin helt egen, koselige atmosfære med deilige puter i seng, sofa og på gulvet. Ungdommen liker å få slenge seg ned når de er slitne etter skole, lekser og fritidsaktiviteter. Kanskje har du en gamer som trenger ekstra støtte til ryggen når han spiller, eller en tenåring som har mange venninner på besøk? Da er flere puter veldig populært. La dem slå seg løse og kose seg når de har fri, putene får du hos oss.

Kontoret

Kontoret gjør du mer hjemmekoselig ved å slenge inn noen lekre puter fra oss. Om du allerede har puter, men ønsker å forfriske stilen litt, kan du velge mellom mange putetrekk i alle mulige farger og mønstre. Kontoret trenger ikke å være kjedelig eller kaldt og nakent – frisk og varm opp med noen deilige puter fra Dekoria.

Dream and Fun

I vår Dream and Fun-serie får du en rekke stilige trekk med blant annet dyremønstre. Hva med et artig trekk med koselige smileys på? Eller kanskje en pute med sjiraffer på til den dyreglade? Vi har også mange flere dyremotiver og andre motiver!
Se vårt uvalg her! (bilder fra siden?)

Putetrekk sett a 3 stk

Lekre sett med 3 stk putetrekk i lekre design, velg mellom flere ulike mønstre og variasjoner.

Dekoputer

Velg mellom flere lekre dekoputer i mange forskjellige design, fra enkle og tidløse til zigzag-mønstre og fluffy trekk.

Nakkeputer

Runde, avlange puter som er perfekte å hvile nakken mot! Finnes i mange ulike design.

Putefyll

Vi har putefyll i flere forskjellige størrelser, se vårt utvalg her: (bilde/link)

Vi tilbyr naturligvis også putefyll. Både våre puter og trekk kan vaskes i vaskemaskin. Kom og ta en titt på hva vi har å tilby!