Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

trustpilot
Menu

Klassiske Gardiner

Hos Dekoria får du et omfattende utvalg i høy kvalitet. 

 

 

Uansett om det er gardiner til stuen, kjøkkenet, sove- eller barneværelset. I våres store sortiment finner du helt sikkert det riktige! De forskjellige gardintyper tilbyr vi i standardmål, men også etter mål, som passer nettopp til ditt vindu.

Hvis du bestiller gardiner etter mål, betaler du kun for materialene. Sying etter mål er uten meromkostning for deg! Du kan velge mellom mer enn 300 forskjellige design.

Trenger du nye gardiner til soverom, stue, spisestue eller andre oppholdsrom?

Har du vurdert å kjøpe gardiner på nett? På Dekoria.no kan du finne det du trenger av dekorative tekstiler deriblant gardiner, puter og pledd.

Vår oversiktlige nettbutikk gir deg mulighet til å finne de perfekte gardinene og matchende tilbehør i en av våre undermenyer: Fremstilling etter mål, rulle- og folde gardiner, klassiske gardiner, trekk Ikea, sengetepper/pledd, puter, boligtekstiler, badeværelse, sekkestoler og puffer,  samt stoff i metermål.

Dersom du ikke finner noen gardinstørrelser  som passer ditt behov, tilbyr vi omsying uten meromkostning. Dermed kan kjøpe alt du trenger av tekstiler til ditt hjem i løpet av et par tastetrykk, uten å betale ekstra.
Hos Dekoria kan du finne tekstiler i over 300 forskjellige design, og dersom du ikke klarer å bestemme deg, kan du bestille en gratis tekstilprøve i vår nettbutikk. 

Ved å kjøpe dine gardiner på Dekoria får du god service, rask leveringsgaranti og god kvalitet. Vi leverer våre produkter til hele Skandinavia.

NETTBUTIKK MED GARDINER

Å kjøpe gardiner på nett vil gi et godt overblikk over de mange muligheter som finnes, uten å skulle bruke timevis på å gå rundt i forskjellige butikker. Er man kresen og synes det er vanskelig å finne de riktige gardiner i butikk, er nettbutikk det beste stedet å handle. Udvalget er enormt, og man er garantert å finne som passer for en.

Et godt tips før man bestiller i nettbutikken, er å måle sitt vindu før man bestiller. Gardiner, liftgardin, og rullegardin kjøpt på nett leveres hurtig, og sendes hjem til ens adresse eller til nærmeste posthus. I nettbutikken kan du betale med kredittkort, og det er helt trygt å kjøpe gardiner på nett.

Liftgardin nettbutikk er akkurat som en vanlig nettbutikk, og tilbyder også noen ganger videoer hvor man kan se hvordan liftgardinen brukes.. Å kjøpe gardiner på nett er akkurat som å kjøpe et hvilket som helst annet produkt på nett, og er både trygt og lett.

Finnes det noe mer elegant enn gardiner som innrammer utsikten utenfor? Hos Dekoria har vi alt, ditt hjerte begjærer. Fra florlette, ultratynne voile gardiner som kun akkurat fungerer som avskjerming med masse lysinnfall, til tunge, tykke gardiner og mørkleggingsgardiner som lukker alt lys ute og skaper mulighet til et belgmørkt rom i løpet av et splitsekund. 

Alt etter din smak kan du velge, om du vil ha gardiner med rynkebånd, gardiner med maljer, gardiner med stropper eller gardiner med løpegang, eller kanskje du er mer til panelgardiner? Og de kommer både i standardmål og spesialmål.
Visste du også at du kan kombinere dine gardiner med andre tekstiler i samme stoff eller farge, for et mer samlet og ensartet uttrykk i ditt hjem? F.eks. med et ensartet sengeteppe eller stolputer til kjøkkenstolene.
 
Eller hvorfor ikke skap kontraster, og dekke opp i din spisestue med en duk og spisebrikker i en helt annen nyanse og med motiver eller mønstre som gjør deg glad?
 
Gardiner er lette og raske å skifte ut og forandrer og fornyer et rom med et trylleslag.