Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

trustpilot
Menu

Filter

-
mere (4)mindre
mere (13)mindre
mere (26)mindre

Liftgardiner

LYSTETTE LIFTGARDINER PÅ NETT

Den enkleste måten å anskaffe en ny gardin på, er å kjøpe gardiner på nett. Den finnes utallige nettbutikker med gardiner, og utvalget på nett er enormt. I gardiner nettbutikk kan man klikke seg igjennom side etter side med tusenvis af design og farger. I nettbutikkkene kan du få gardiner i nesten alle mål, eller man kan bestille dem sydd etter ditt farvorittmål. Utvalget i nettbutikken av gardiner er endeløst, alt fra de enkle gardiner til de mere luksøriøse.

Nettbutikken har også et stort udvalg i tilbehør til alle gardiner, både til vanlige gardiner, rullegardiner, og liftgardin. Liftgardin findes på nett med både snortrekk og kjedetrekk, og nettbuttikken kan indeholde informasjon om hvordan de skal monteres. Nettbutikken indeholder dessuten tilbehør som gardinstenger, gardinbånd, og ringer til oppheng.

Dekoria har rullgardinet og/eller liftgardinet nettopp til deg. Du kan velge i et vell av dessiner, om det skal være kjede- eller snortrekk og om det skal styres fra høyre eller venstre side. Få tilsendt gratis stoffprøve og merk kvaliteten.

Ikke hvert rom egner seg for gardiner, hvor liftgardiner og rullgardiner er et veldig godt alternativ. De ulike typene tilbyr vi i standardmål men også etter mål, som passer nettopp til ditt vindu. Vi syer putetrekk og sengetepper i samme og/eller matchende stoff til liftgardiner.

Vi har et stort utvalg av ulike liftgardiner. De fleste modeller kan du få i over 400 ulike dessiner. 
Syning etter mål er uten merkostnad for deg !
Liftgardiner er løsningen til du som ønsker å kunne lukke av for lys og nysgjerrige blikk med et enkelt trekk i en snor eller kjede. De kommer med mange ulike design og ulike opphengningsmetoder.
Miks og match dine liftgardiner med putetrekk, stoltrekk eller hva med en lekker liten fotskammel eller sittepuff som skaper sammenheng i rommet?
Liftgardiner tilbyr et diskré lysinnfall eller fullstendig mørklegging og er en videreutvikling av de gode gammeldags persienner. Bare uten alt besværet med at støve av og rett til å proppe i vaskemaskinen.
Velg mellom et hav av metervarer som passer rett inn i din boligstil.

Liftgardiner

Den perfekte liftgardin og rullegardin til ditt vindu av utsøkte stoffer. Passer også på soverommet