Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

trustpilot
Menu

Bolig Tekstiler

Å sette seg ved et vakkert dekket bord gjør nesten at evnene dine i et kjøkken får maten til å smake bedre. Det er en måte å skjemme bort deg selv og gjestene dine på.
 
Hos Dekoria kan du få akkurat den kvalitetsduk, du drømmer om som forskjønner din borddekking og beskytter bordplaten. Om du er til en klassisk hvit duk eller om det må mer knall på fargene med en fargerik duk, så er utvalget bredt og prisen i bunn.
 
Vil du gjøre det ekstra godt, kan du likeledes velge og vrake mellom en lang rekke spisebrikker, vanlige stoffservietter, bordløpere og brødkurver, til at fullende inntrykket.
 
Og nå du er ved det, hvorfor så ikke gi dine kjøkkenstoler nye trekk, hvis de har blitt nåsset og litt trette? Gå på oppdagelse rundt på siden og la oss endelig vite, hvis du har noen spørsmål.

Om du bor på en romantisk bondegård eller du bor på et New York-loft, så har vi alt mellom himmel og jord av boligtekstiler til din smak. Velg mellom f eks bordduk, gardinkapper, stoltrekk, stolputer, forkle, grytelapper og brødkurver. Skap ditt helt eget personlige uttrykk ved å få oss til å sy dine favoritter, så du kan være helt sikker på, at du ikke støter på andre med samme boliginnredning som deg. Får du smak for det unike, har vi også sengetepper, gardiner, IKEA-trekk og alt, hva du ellers måtte bruke til å innrede ditt hjem som ingen andre.