Tekstiler til ditt hjem
0
Sum
kr 0,00
  • Din handlekurv er tom

Gardinkapper / Cafégardiner

Det er ikke alltid alminnelige gardiner passer til rommet du dekorer, da passer gardinkapper perfekt. Gardinkapper er en enkel og stilig måte å ramme inn vinduene i ditt hjem på, de henger høyt, og er dermed ikke i veien. De har estetikken til vanlige gardiner, men med et mer minimalistisk uttrykk, perfekt for deg som setter pris på de små tingene i livet.

Hos Dekoria har vi et bredt utvalg av gardinkapper, og det er over 300 forskjellige design man kan velge mellom. De kan kjøpes etter standardiserte mål, men også egendefinerte mål . Dermed kan du få gardinkapper i god kvalitet til ditt hjem uavhengig av størrelsen på dine vinduer og i fager som matcher ditt øvrige interiør. På den måten kan du i vår nettbutikk finne en gardinkappe som passer perfekt for ditt hjem.

Kjøper du gardinkappe hos oss, får du god service, rask levering, og et stort utvalg av kvalitetstekstiler.
Lily kraftig voile hvit i metermål  - Dekoria.no
Lily kraftig voile hvit i metermål
Priseks
kr 124,00
Lily lett voile hvit i metermål  - Dekoria.no
Lily lett voile hvit i metermål
Priseks
kr 128,00
Gardinkappe med rynkebånd  - Dekoria.no
Gardinkappe med rynkebånd
Produktet kan fås i 1131 versjoner
Priseks
kr 177,00
Gardinkappe med stropper  - Dekoria.no
Gardinkappe med stropper
Produktet kan fås i 1083 versjoner
Priseks
kr 244,00
Gardinkappe med maljer  - Dekoria.no
Gardinkappe med maljer
Produktet kan fås i 855 versjoner
Priseks
kr 355,00

Ikke alle rom egner seg til alminnelige gardiner, da er liftgardiner et godt alternativ

Liftgardiner gir hjemmet ditt et mer minimalistisk preg enn klassiske gardiner, og er ikke bare et godt alternativ i kraft av sin enkle estetikk, men også sin funksjonalitet. De gir den tildekkende effekten til gardiner, og soper samtidig ikke i bakken, noe som gjør renhold lettere, og er derfor godt egnet til et moderne hushold.

Hos Dekoria kan du finne en rekke forskjellige liftgardiner i over 300 forskjellige design, og vi er stolte av å kunne tilby noe for enhver smak. Gardinene kan kjøpes etter standard mål, men man kan og bestille gardiner tilpasset vinduer som faller utenfor standarden. Dersom du bestiller gardiner etter egenspesifiserte mål er dette uten meromkostning. 

Handler du hos oss, vil du få varige og gode produkter, med rask levering. La oss hos Dekoria hjelpe deg med å finne din perfekte liftgardin.

Til toppen
Gratis stoffprøver