Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

trustpilot
Menu

Gardiner-inspirasjon

Hos Dekoria kan du finne inspirasjon til gardiner

Leter du etter inspirasjon for å sette ditt personlige preg på dina gardiner, la Dekoria hjelpe deg. Gardiner kan virkelig gjøre den store forskjellen. La deg inspirere gjennom å se hvordan du kan sette preg på de forskjellige årstidene med gardiner. Vinduene vi har er en stor del av hverdagen om hvordan vi kommer til å føle når vi våkner opp eller legger oss for natten. Den riktige gardinen kan hjelpe deg med å føle deg bedre. Ved å pynte opp ett vindu så pynter opp hverdagen. Bestill opptil 10 forskjellige gratis stoffprøver og la disse gardinene inspirere deg om hvordan du kan sette ditt preg på rommet.

La barn sette preg på sitt eget soverom ved å kikke på vårt store stoffutvalg i serien Little World og la deg bli inspirert av litt barnslighet eller la deg inspirere til å lage noen fargeglade retter med vårt lyse og lette komplette kjøkkensett. Vi i Dekoria har det som trenges for å sette fantasien i sving. Vi har ett stort utvalg av lift, rullegardiner og klassiske gardiner.

Gardiner til alle rom

Dekoria har gardiner for alle slags vinduer og disse kan enten bestilles på standardmål eller tilpasses dine vinduer ved å sende inn dine mål. Dette kan gjøres uten ekstra omkostninger. I vår lette å bruke meny kan du enkelt se gjennom det vi har å tilby deg. Utover ett stort utvalg i farger og design for de forskjellige rom, har vi forskjellige slags gardiner som liftgardiner, rullegardiner, lysdempende gardiner og klassiske gardiner.

På vår hjemmeside har vi også laget en egen innredning seksjon som du kan enkelt kan bla igjennom med massevis av gode ideer. Dette finner du nederst på siden.

Har du spørsmål om noe ta gjerne kontakt med oss via telefon eller sende oss en e-mail.