Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

trustpilot
Menu

Gardiner stue

Gardiner i stuen sitter preg på atmosfæren

Stuen er samlignspunktet i huset samt store stue vinduer er en stor del av fasaden på ditt hus. Stue gardiner kan gjøre den ekstra store forskjellen og virkelig lyse opp ett rom for å skape en god atmosfære samt gjøre huset fint fra utsiden. Hos Dekoria har vi gardiner for ditt hus som kan gjøre stuen ett rom der folk automatisk vil trives i. Og skape en behagelig atmosfære for alle slags anledninger. Store vinduer på ett hus fortjener de gardiner som kan gjøre fasaden på ditt hus mer innbydenes. Alle våres stue gardiner kommer i høy kvalitet og gratis stoffprøver kan bestilles for å finne frem til den gardin som passer din stue. Velg mellom en rekke forskjellige design og farger.

Oppdag hvor enkel det er at bestille gardiner til stue

Her hos Dekoria har vi lagt opp til en meny som det er enkel for deg å finne frem og sammenligne de forskjellige stue gardinene vi har å tilby. Få gardiner til stue i ferdigsydde mål eller send inn dine mål for din stue uten ekstra omkostninger. Alle våres stue gardiner kan vaskes i maskin for en enkel hverdag.

På vår hjemmeside har vi ett enkelt filter som du kan bruke til å finne frem til den design og farge som du ønsker. Se gjennom våres bilder for å få en ide om hvordan den gardinen vil se ut i din stue. Vi har valget for deg, enten du vil gå for de klassiske fargene og design eller være noe mer fargeglad og skape en stue som passer din personlighet. Vi har en stor kolleksjon for deg å se igjennom og vi er sikker på att vi har det du er på utkikk etter.

Les gjerne våres tilbakemeldinger eller kontakt oss om du har spørsmål. Kontaktinformasjon finner du nederst på våres hjemmeside.

Sett ditt preg på ditt hus med gardiner til stue fra Dekoria Skandinavia A/S.