Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

Menu

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
ORDREBEHANDLING
Vi vil ekspedere din ordre hurtigst mulig med levering innenfor 16 - 24 dager. Varen avsendes fra Danmark.
Ved bestilling søndag sendes varen senest tirsdag 2 uke etter, dvs. etter 16 dager. Ved bestilling fra mandag og senere i uken, avsendes varen senest tirsdag 17-22 dager etter bestilling. Omtrent en uke før levering vil du få en melding om når pakken leveres.
 
PRISER
Alle priser og gebyrer er angitt i NOK inkl. moms. Det kommer ikke ytterligere toll- og momsavgifter på priserne.
Det tas forbehold om feil i prissettingen og utsolgte varer.

BETALING
Betaling i webshoppen skjer med betalings-/kredittkort, eller med fødselsnummer /organisasjonsnummer mot SveaWebPay faktura. 
Følgende kort er gjeldende: VISA og MasterCard. Som betalingssystem benyttes Bambora som er krypteret igjennem 
SveaWebpay´s kredittgrense er kr. 10.000.
Med kortbetaling har du muligheten til gratis 30 dagers kreditt på 3.000kr med ViaBill
 

SveaWebPay Faktura:

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager.  Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

 

SveaWebPay Delbetaling:

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.

For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%

Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon

LEVERINGSBETINGELSER:
Pakker blir levert med Bring ab lager etter gjeldende rater.

RISIKO FOR VARENE:
Risikoen for varer kjøpt hos Dekoria.no - Horup Dekoria Nuf overgår til deg som forbruker på leveringstidspunktet. Da det kan skje ødeleggelser av varen ved utlevering/transport ber vi deg derfor om straks å kontrollere at emballasjen ikke har lidd overlast. Skulle dette være tilfelle, bes du enten nekte mottagelse av forsendelsen eller kvittere med forbehold for innholdet.

REKLAMASJON:
Om pakken er blitt skadet under transporten, er det viktig at du meddeler Bring at du mottar pakken "med forbehold". Hvis varen er skadet, skal varen inkl. original emballasje med våres adresselabel, avleveres til posthuset innen 24 timer, med beskjed om at varen er skadet og skal derfor inn til Bring's reklamasjonsavdeling. Så snart reklamasjonen er godtatt av Bring, sender vi en ny vare. Ta bilder av varne og emballasje. Send disse bilde sammen med kopi av reklamasjonsskjema fra Posten + bestillingsnummer til oss på [email protected]
Reklamasjonsretten følger vanlig norsk lovgivning (Kjøpsloven), som foreskriver 24 måneders reklamasjonsrett. Det forutsettes, at eventuelle mangler ikke er oppstått som følge av feilaktig anvendelse av produktet eller annen skadevoldende atferd. Reklamasjoner skal skje innen for rimelig tid etter konstatering av mangelen. Reklamasjonsretten løper fra den dagen du har mottat varen.

ANGRERETT:
Du har som privat forbruker 14 dagers angrerett på standardprodukter.
Angreretten kan utnyttes fullt ut, hvis varen tilbakeleveres i vesentligt samme stand.
På produkter fremstillet etter mål kan ordren angres inntil produksjonen er påbegynt, 1-4 dager fra bestilling.

Når angreretten utnyttes, skal du selv betale portoen/frakten for å sende varen i retur også hvis du ikke henter pakken. Lift- og rullegardiner skal alltid returneres i original emballasjen slik at varen ikke skades. Husk å angi ordrenummer. Når du angrer ditt kjøp tilbakebetales kjøpesummen naturligvis til deg. Dette gjøres ved en tilbakeførsel av din kredittkortbetaling, når vi har fått varen i retur og kontrollert at den lever opp til reglene for å angre.  

Retur address:

Dekoria

Juliane Kåsene

Kastevegen 27

3830 Ulefoss

BTB (Business To Business) er det iflg. forbrukeravtaleloven ingen returret.

Vennligst bemerk, at vi ikke mottar pakker sendt pr. oppkrav.