Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

trustpilot
Menu

Lystett gardiner

Er du på utkikk etter lysdempende gardiner som er enkle i bruk og barnevennlige

Vi i Dekoria har mørkeleggendes klassiske gardiner samt enkle å bruke rulle gardiner. De fåes i standard størrelser eller på mål og gratis stoffprøver kan bestilles. Disse gardiner kan monteres både på vegg og tak og er perfekte til å gjøre rommet mer behagelig. Enten du er plaget med lys som kan sjenere og legge en demper på en behagelig atmosfære eller en god natts søvn eller rett og slett bare vil gjøre ditt rom mer attraktivt.

Når høstsolen står lavt kan sjenerende skarpt lys ødelegge både for deg som ønsker å se tv eller lese en god bok. Disse mørkelggendes og lysdempendes gardiner har forskjellige farger og størrelser som kan brukes i alle rom.

Få lystette gardiner til alle rom i boligen

Hos Dekoria har vi ett stort utvalg og har gjort det enkelt for deg å bestille det som passer for ditt rom. Send inn dine mål for en bedre tilpasning på det rom du vil ha lysdempendes gardiner i eller velg fra ferdigsydde størrelser. Enkle å bruke trekk for lystette rullegardiner kommer med. Les gjerne våres kunders tilbakemeldinger for disse gardiner.

Lystette gardiner for soverom og mørklgeggendes gardiner for enten det skal være for stuen der du skal kose deg eller å spise ett måltid på spisestuen uten å bli blendet av solen eller andre forstyrrendes lyskilder kommer i mange forskjellige farger og design.

Se gjennom våres enkel å bruke hjemmeside for å finne de lysdempende gardiner vi kan tilby deg. Vi har delt opp siden i en brukervennelig og rask å bruke meny. Der du i fred og ro kan finne frem til dine ønsker. Om du bestiller etter dine egne mål kommer ingen ekstra omkostninger, du betaler kun for materialet. Om du har noen spørsmål kan du kontakte oss på telefon eller sende oss en e-mail. Kontakt informasjon finner du nederst på vår hjemmeside.

Vi håper du finner det du søker etter.