Din handlekurv er tom

Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning
Omgi deg selv med flotte ting

Hvor starter du?

Se våre tilbud

trustpilot
Menu

Sengetepper

Pledd
Pledd

Sengetepper kan redde ethvert soverom fra å ligne på kaos. Kaster du et sengeteppe henover sengetøyet, ser det straks mer ordentlig og ryddig ut. Legger til du så også et par lekre, myke puter oppå til pynt, så har du et samlingspunkt i rommet som fungerer virkelig fint. 

Vår sengetepper kommer både i quiltet ruter, quiltet striper og quiltet ruterformer og finnes i over 1000 ulike versjoner og 400 ulike dessiner. 

Har du en lekker IKEA sjeselong eller annet IKEA-møbel i et lite lesekrok i rommet, kan du få trekk som matcher sengeteppet eller kanskje du foretrekker en god kontrasteffekt.

Vi har et stort utvalg av sengetepper, putetrekk, fleecetepper og pledd.
Sengetepper og putetrekk kan du få i matchende tekstiler og de finnes hver enkelt i mange utgaver, så du helt sikkert kan finne en modell samt dessin der passer for den øvrige innredning i ditt hjem. Som den eneste i Norge tilbyr Dekoria også gardiner som passer for ditt nye sengeteppe !
Sengeteppet kan vi sy nettopp i den størrelsen du ønsker, så den nettopp passer for din seng.
Til putetrekkene har vi naturligvis også de passende putefyll.

Et lekkert sengeteppe som passer perfekt på sengen din, er gull verdt for innredningen i ditt soverom. Det finnes nemlig ikke noe verre enn en seng, hvor du bruker lang tid hver morgen på å folde dynene pent. Der står du med krøllete dyner og lakener, som ikke avgir det mest strømlinjede uttrykk. Kast et teppe over dynene, og du er klar til dagen i løpet av null komma niks. Hos Dekoria har vi det teppe du kan like. I den ideelle farg, den helt spesielle teksturen og i et mål som passer 100% til din seng. Vil du gjøre det ekstra bra, så hvorfor ikke få oss til å sy et par pynteputer, et pledd eller et sett gardiner, som står i stil til ditt teppe? Du kan også se nærmere på våre sett til soverommet, som har både teppe og puter. Vi sitter klar til å hjelpe deg med å innrede et soverom du elsker å drømme deg vekk i.